top of page

Welkom,                                                                                            

Ik vind het fijn dat je interesse hebt in de wonderlijke hangmat-wereld. De info is bedoeld voor iedereen die (nog) geen hangmat hebben, zeer ervaren hangmat-gebruikers en alles daartussen! Voor thuis: binnen en buiten en op reis.

 

Op 1 november 2018 ben ik met deze Hangmat-pagina's, die mijn eerste zijn,  begonnen. Ik wil de pagina's en mijn kennis m.b.t. het maken van webpagina's, hopelijk met veel hulp van jullie, blijven verbeteren. Het liefst zo snel en goed mogelijk. Vragen en opmerkingen zijn zeer welkom, gebruik hiervoor het contactformulier.  Wees zeer kritisch.  Denk aan opmaak, spelling, is het duidelijk wat ik bedoel, foto en video-gebruik. Wat mis je aan inhoud? Wat mag uitgebreider/anders?

Op tv bij EditieNL (RTL4) : 2.406  weergaven 19-6-2020

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het doel (=droom met een deadline) is toch om je HYOH te vinden en te doen? Wat is HYOH zullen je nu wel denken! Wel dat staat  voor "Hang Your Own Hang", letterlijk vertaald "Hang Je Eigen Hang". Ook "Hike Your Own Hike" letterlijk vertaald "Wandel Je Eigen Wandel-(/fiets-/kano-/paardrij- enz) tocht".

Maar wat is "Je Eigen Hang" of nog beter "Je Eigen Optimale Hang"? Natuurlijk kun je denken aan de, voor jou, ideale hangmat-set voor dit moment of voor op een later tijdstip. Maar denk ook aan: de plekken en de mensen waarmee je hangt en wanneer.  Tijdens mijn zoektocht heb ik veel tekst gelezen, video's bekeken en hangmat-sets gezien en besproken. Hopelijk heb je veel aan de informatie en informatiebronnen die ik deel. Belangrijk is om de juiste vragen aan anderen en jezelf te stellen en kritisch te zijn over wat je hoort en leest. Wat zijn de belangen van de bronnen? Wordt het gestuurd door financieel belang? 

Bij het uitzoeken wat bij je past kun je o.a. rekening houden met:

  • Je lichaam  --> o.a. lengte, gewicht, lichaamsbouw (schouderbreedte, lengte boven- en onderlichaam), gewichtsverdeling, conditie, klachten?

  • De persoon die je bent --> wat past bij jou?

  • Gebruik --> veel lopen? Ja, denk aan lichtgewicht ("(Super) Ultralight)"=(S)UL)

  • Ontwerp ("design") --> wat vind je mooi? kleuren, vormen, print


Hopelijk kan ik je op weg helpen in het vinden van één of meerdere onderdelen van je hangmat-set die het beste bij je passen. Natuurlijk heb ik "mijn" voorkeuren, maar het doel is om te werken naar jouw HYOH. Ik vind dat ik een goede start, op weg naar mijn HYOH, heb gemaakt maar er zijn nog genoeg dingen die ik (nog) niet weet/wil verbeteren. Vanuit passie/gedrevenheid/enthousiasme ga ik door met mijn zoektocht.

Met "Enjoy With The People Who Give You ENERGY (#EWTPWGYE , mijn hashtag ;) )!!!"-groet,

Theo “SurvivalTrotter” Brouwers

HYOH
bottom of page